Over ons

MvK Parket is in 2008 opgericht door Martijn van Karsen. Martijn is 25 jaar geleden begonnen als Parketeur in het bedrijf van zijn vader, van hem heeft hij de fijne kneepjes van het vak geleerd. Daarna heeft hij nog een aantal jaren bij een andere parketspecialist gewerkt, maar in 2008 was de tijd daar om voor zich zelf te beginnen.

MvK Parket heeft zich gespecialiseerd in het leggen en aanhelen van traditionele parketvloeren, maar natuurlijk legt hij ook laminaat, pvc, stroken-, visgraat-, Hongaarsepunt en massief parket. Ook voor traprenovaties kunt u terecht bij MvK Parket.

Uitgebreid Assortiment

Naast het leveren en leggen van de diverse soorten en merken van parket, laminaat en pvc. Kunt u ook terecht voor het stofarm schuren en het in de onderhoud zetten van uw uw parketvloer. Is uw trap toe aan een opknapbeurt dan kunt u ook bij ons terecht.

Trappen en Vloeren

MvK Parket legt vloeren maar doet ook renovaties ervan. Ook voor traprenovaties kunt u terecht bij ons. Uw trap wordt voorzien van echt eikenhout in de door u gewenste kleur. Hierbij houden wij alles in eigen beheer van begin tot het eind.

Aangesloten bij VPVB

Om kwaliteit te waarborgen zijn wij aangesloten bij VPVB; de belangen organisatie voor zelfstandige parket- en vloerenleggersbedrijven, opgericht in 2002. Zo weet u zeker dat uw vloer goed ligt en er kwaliteit producten worden gebruikt.

Meubelopslag

Ook heeft MvK Parket iets speciaals in zijn assortiment. Vaak zit u met het “probleem” met het opslaan van uw meubels als er een nieuwe parketvloer gelegd gaat worden of wanneer u parketvloer geschuurd gaat worden. ” Waar laat in mijn meubels”. MvK Parket heeft hier de oplossing voor. Als u bij ons een nieuwe parketvloer aanschaft of uw bestaande parketvloer laat schuren kunt u gratis en vrijblijvend gebruik maken van de opslagaanhanger. Hier kunt u uw meubels in opslaan. (Vraag naar de voorwaarden voor het gebruik van deze aanhanger).

Natuurlijk is het assortiment bekijken op een website niet hetzelfde als het in het echt zien. Hiervoor kunt u een afspraak maken dan kunt u vrijblijvend naar de showroom van de groothandel komen en daar het assortiment met eigen ogen bekijken.

Gallerij Cover Image

Neem Een Kijkje

Op de foto’s pagina kunt u alvast een kleine greep uit het assortiment en een aantal projecten bekijken